Φιλοσοφία

Pin It

Ο όμιλός μας μας σκοπό έχει μέσω της Γυμναστικής να εισάγει τα παιδιά στη πειθαρχία της αθλήματος, να αναπτύξει τη δύναμη, την ευλυγισία, την ευκινησία, και τον συντονισμό. Μέλημά μας αποτελεί, οι εμπειρίες του κάθε αθλητή και αθλήτριας να αναπτύσσονται σε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον. Είμαστε ανοιχτή στις προτάσεις από τους γονείς και από τους αθλητές μας και καλοδεχόμαστε τον κάθε εθελοντή. Η φιλοσοφία μας αποσκοπεί, μέσω του περιβάλλοντος που προσφέρουμε να επιτευχθεί η πληρέστερη δυνατότητα για τον καθένα. Και αυτό, κάτω από την καλύτερη καθοδήγηση σε ένα επαγγελματικό και θετικό περιβάλλον αμοιβαίου σεβασμού.

Προπονητικό δυναμικό:
Οι προπονητές μας διαδραματίζουν έναν κρίσιμο ρόλο στην προσωπική καθώς επίσης και στην αθλητική ανάπτυξη των αθλητών. Γι' αυτό, όπως σε όλη την ιστορική διαδρομή του συλλόγου μας έτσι και σήμερα οι προπονητές μας αποτελούν την καλύτερη δυνατή επιλογή ώστε να αποτελούν πρότυπο για τους αθλητές και τις αθλήτριες. Όλοι είναι απόφοιτοι των ΤΕΦΑΑ με εμπειρία σε πανεπιστημιακή διδακτική ενώ είναι κάτοχοι άδειας προπονητών της Γενικής Γραμματείας αθλητισμού.

Προσφέρουμε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά και να γνωρίσουν τον κόσμο της γυμναστικής. Δίνουμε  στα παιδιά μια θετική στάση για τον αθλητισμό γενικότερα αλλά και την ευκαιρία ανάλογα τις δυνατότητές τους να γνωρίσουν τον όμορφο κόσμο του πρωταθλητισμού.

Τα οφέλη της συμμετοχής στη Γυμναστική έχουν τεράστια αξία για:

  • συντονισμό
  • στάση σώματος
  • αυτοσυγκέντρωση
  • αφοσίωση
  • αθλητικό πνεύμα
  • φυσική ευημερία

Η γυμναστική μπορεί να αποτελέσει πολύτιμη φυσική προετοιμασία για άλλα αθλήματα και να δώσει την ευκαιρία για κατάκτηση εμεπιριών και  επιτυχιών μέσα στο ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον του ομίλου μας.

Pin It

Ελάτε σ΄επαφή

Γυμναστήριο

Μιλήστε  μας

Αλληλογραφία

© www.aias-thermaikou.gr