Ταυτότητα ομίλου

Pin It

DSC 3990

Αγαπητοί φίλοι της Γυμναστικής,

O Γυμναστικός Όμιλος «ΑΙΑΣ» ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ανταποκρινόμενος στις ανάγκες της σύγχρονης αθλητικής πραγματικότητας, εναρμονίζεται σε ένα περιβάλλον που θέλει την πληροφορία και τη γνώση να διαχέεται ψηφιακά μέσω της νέας τεχνολογίας. Με αυτά τα δεδομένα, το Διοικητικό Συμβούλιο και εγώ σας καλωσορίζουμε στον νέο δικτυακό γυμναστικό μας τόπο και ευελπιστούμε σε μια αμφίδρομη επικοινωνία που θα έχει στόχο την βελτίωση της πορείας ιστορικού μας σωματείου αλλά και την ανάπτυξη των αθλημάτων της Γυμναστικής γενικότερα.

Ο Γυμναστικός Όμιλος «ΑΙΑΣ» ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός ο οποίος ανήκει στο δυναμικό της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (Ε.Γ.Ο.), και τα αιρετά μέλη του επταμελούς Διοικητικού του συμβουλίου αποτελούνται από γονείς (κυρίως) που τα παιδιά τους γυμνάζονται στο αθλητικό δυναμικό του Συλλόγου. Η προσφορά του κάθε μέλους βασίζεται στον εθελοντισμό.


ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Ο Γυμναστικός Όμιλος «ΑΙΑΣ» ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό να ασχοληθεί αποκλειστικά με τα αθλήματα της γυμναστικής. Είχε ήδη μια πορεία χρόνων σαν τμήμα γυμναστικής στο σωματείο «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» ΠΕΡΑΙΑΣ, από όπου και με ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης διαχωρίστηκε ώστε να μπορέσει να αναπτυχθεί απερίσπαστα και αυτόνομα. Η απόφαση αυτή αποδείχθηκε η καλύτερη για την ανάπτυξη της γυμναστικής στον Δήμο μας.

Έτσι μετά από τις κατάλληλες ενέργειες του Δ.Σ. αγοράστηκαν με ιδίους πόρους τα απαραίτητα όργανα για το άθλημα του ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ με το οποίο και αρχικά ασχολήθηκε ο σύλλογος. Με την επιτυχημένη πορεία του συλλόγου, μέσα από τις συμμετοχές των αθλητών μας στα πανελλήνια πρωταθλήματα, μας παραχωρήθηκαν από την Ε.Γ.Ο. και τα όργανα της ενόργανης γυμναστικής.

Διαθέτουμε πλέον ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο με:
1 αγωνιστικό ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ
1 βοηθητικό ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ
1 διπλό μίνι ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ
Φουσκωτό ακροβατικό διάδρομο 10 μ.
ΤΑΠΙ ενόργανης γυμναστικής
Δοκούς
Δίζυγα
Αλμα


ΣΗΜΕΡΑ

Ο Γ.Ο. «ΑΙΑΣ» ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ ασχολείται με την ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ σε επίπεδο ακαδημιών, γυμνάζοντας μέσα σε ένα κλίμα χαράς και διασκέδασης παιδιά από την ηλικία των 3 ετών.
Σε αγωνιστικό επίπεδο έχει τμήματα ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ και ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ με αθλητές και αθλήτριες που πρωταγωνιστούν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα της Ε.Γ.Ο. Κατέχει την 20η θέση ανάμεσα στους αθλητικούς συλλόγους όλης της Ελλάδας σύμφωνά με την αξιολόγηση της Ε.Γ.Ο.

ΣΤΟΧΟΣ του ΑΙΑΝΤΑ είναι όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να γνωρίσουν την ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ και ΣΚΟΠΟΣ να προάγει το υγιή αθλητισμό μέσα από το ήθος, και την επιμονή.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ:
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:
ΤΑΜΙΑΣ:
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:

ΜΕΛΗ

Pin It

Ελάτε σ΄επαφή

Γυμναστήριο

Μιλήστε  μας

Αλληλογραφία

© www.aias-thermaikou.gr