6ο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής "ΑΙΑΣ" Θερμαϊκού 18 και 19 Απριλίου 2015

Pin It

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο Γ.Ο. "ΑΙΑΣ" Θερμαϊκού διοργάνωσε το ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ με απόλυτη επιτυχία! Περισσότερα σωματεία, περισσότερες αθλήτριες και περισσότερο κέφι από κάθε άλλη χρονιά!

 

 

Oι προπονητές μας, Νεόφυτος Τραϊανός, Γιάννης Όρης, Αθανασία Παπαϊωάννου, Μαρία Θεοδωρίδου και Βούλα Χρήστου, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και τους αξίζουν συγχαρητήρια!

Συμμετείχαν τα αθλητικά σωματεία

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ - ΑΘΗΝΑ

Α.Ο. ΛΑΥΡΙΟΥ - ΑΘΗΝΑ

ΑΤΛΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

ΙΑΣΩΝ ΒΟΛΟΥ

ΣΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΑΟΕ ΑΛΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΑΣΚΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Γ.Ο. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Α.Σ. ΠΥΡΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΡΟΤΥΠΟΣ Α.Γ.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Γ.Ο. ΑΙΑΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

με περίπου 150 αθλήτριες στις κατηγορίες   Β΄,Γ΄, Δ΄ και Ε΄.

Το Σάββατο 18 Απριλίου, πρώτη μέρα του αγώνα, οι μικρές αθλήτριες της Ε΄κατ. έκλεψαν κυριολεκτικά την παράσταση με το κέφι , το χαμόγελο και την αθλητική τους συμπεριφορά και προσπάθεια. Στην συνέχεια οι αθλήτριες της Β΄και Γ΄ κατηγορίας μας εντυπωσίασαν το κοινό με τα προγράμματα τους!

Στο σύνθετο ομαδικό την πρώτη θέση κατέκτησε ο Γ.Ο. ΟΛΥΠΙΑΔΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ , την δεύτερη, ο Α.Σ. ΠΥΡΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και την τρίτη ο Γ.Ο. ΑΙΑΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Αντιδήμαρχος καθημερινότητας Γεώργιος Φεστερίδης που έκανε και την έναρξη του αγώνα,

 

ο νέος πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε Χρήστος Ψαθάς,

ο κ. Αυγίδης Θεόδωρος, το μέλος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Ειρήνη Κοσμίδου και ο διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Θερμαϊκού Αλέξανδρος Δούμπας.

Την δεύτερη μέρα του κυπέλλου αγωνίστηκε η Δ΄κατηγορία. Το γυμναστήριο του ΑΙΑΝΤΑ πλημμύριζε χρώματα, μπαλόνια και παιδικά χαμόγελα. Εντυπωσιακές ήταν όλες οι αθλήτριες!

Στο σύνθετο ομαδικό την πρώτη θέση κατέκτησε ο Γ.Ο. ΑΙΑΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ, την δεύτερη ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και την τρίτη ο Α.Ο. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ.

 

Στο 6ο κύπελλο παρευρέθησαν ο πρόεδρος της Τουριστικής Ιωσήφ Μισαλέμης, η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Περαίας Νίτσα Κάλφα, ο υπεύθυνος αθλητισμού Γρηγόρης Κάκκαλης, η υπεύθυνη πολιτισμού Ζωή Ζαχαριάδου , οι πρωτοπόροι της ενόργανης γυμναστικής   Βασίλης Καϊμακάμης που έκανε και την έναρξη της δεύτερης ημέρας, ο Θεόδωρος Αυγίδης, ο Ναπολέων Ντέμος, ο πανεπιστημιακός Στεφανίδης Παναγιώτης!

 

Φυσικά και τις δύο ημέρες πλήθος κόσμου παρακολούθησε την διοργάνωση, επισκέφθηκε τον όμορφο τόπο μας και χειροκρότησε τις αθλήτριες που συμμετείχαν!

Πολύτιμη και η βοήθεια των κριτών μας!

Στο τέλος του αγώνα έγινε η κλήρωση των λαχνών για δύο TEPLET χορηγίας του SEVENSPOT ΠΕΡΑΙΑΣ για τηναντικατάσταση των φθαρμένων μπαρών του δίζυγου μας.

Το ένα κέρδισε η πρόεδρος του τοπικού Νίτσα Κάλφα που με την σειρά της το δώρισε στις νεαρές αθλήτριες του ΑΙΑΝΤΑ και το δεύτερο ένας κάτοικος του Δήμου μας!

Σημαντική και απαραίτητη η παρουσία και η βοήθεια της ΕΘΟΠΑΚ που ανέλαβε την υγειονομική κάλυψη του αγώνα!   Την εκφώνηση του αγώνα ανάλαβε η Κωνσταντίνα Τραϊανού.

Ο ΑΙΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ τους χορηγούς του: SEVENSPOTΠΕΡΑΙΑΣ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΙΝΗΤΡΟ, ΒΙΒΛΙΟΧΩΡΟΣ "Η ΓΝΩΣΗ", ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΕΥΓ. ΒΑΡΥΤΙΜΟΣ και ΥΙΟΙ, CONTITO, OCEAN, NYΦΙΚΑ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ HAIRPLAY και ALMAPET!

Επίσης τον gnborn2shoot για το βίντεο της διοργάνωσης!

 

Το ραντεβού δόθηκε για το 7ο κύπελλο την Κυριακή του Θωμά 2016!

Pin It

Ελάτε σ΄επαφή

Γυμναστήριο

Μιλήστε  μας

Αλληλογραφία

© www.aias-thermaikou.gr - Webmaster Αντώνης Κεραμιδάς