ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ & ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ Β΄& Δ΄ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΠΕΡΑΙΑ ΣΑ 14 & ΚΥ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Pin It

 

Ένα έντονο Σαββατοκύριακο ζήσαμε στο ΔΑΚ στην Ανω Περαία με το εντυπωσιακό θέαμα που μας χάρισαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ. Νεαρά παιδιά από την Κέρκυρα, Θεσσαλία, Μακεδονία και Θράκη συναντήθηκαν στον πρώτο αγώνα του 2015 που διοργάνωσε η Ε.Γ.Ο. σε συνεργασία με τον Δήμο Θερμαϊκού και τον Γ.Ο. "ΑΙΑΣ" ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ.                                                 

Περισσότεροι από 200 αθλητές από την ηλικία των 8 έως και 22 ετών αγωνίστηκαν διεκδικώντας μια θέση στους τελικούς αγώνες.

Συμμετείχαν τα αθλητικά σωματεία:  Γ.Ο. "ΑΙΑΣ" Θερμαϊκού, ΜΠΑΣ Αθλητική Αγωγή, ΑΟΣ Σταυρούπολης, ΑΓΣ Πυραμίς, ΑΟ Αριστοτέλης Πολυγύρου, ΑΓΕΜΣ Σπάρτακος, Ακαδημία Αθλημάτων Θεσ/νίκης, ΣΕΓ Βαλτερού, ΑΕΣ Χαραυγή, ΠΑΣ Τρίαθλος, ΓΟ Τερψιθέας, ΑΓΕΣΝΘ Ανεμος, ΓΟ Κέρκυρας, ΓΟ Καβάλας, ΑΟ Παλμός Καβάλας, ΓΣΕΓ Ερατώ Ξάνθης, ΓΕ Καλαμπάκας-ΓΕ Τρικάλων, Ερμής Καρδίτσας, ΣΕΑΓ Αχιλλέας Τρικάλων, ΓΑΣ Φίκος Τρικάλων, Ηρακλής ΑΣ Κοζάνης.

Ο αγώνας ξεκίνησε το Σάββατο στις 10 το πρωί με την παρέλαση των αθλητών των επιπέδων 1 έως 4  και ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Μαυρομάτης Γιάννης έκανε την έναρξη του. Ευχήθηκε στους αθλητές καλή επιτυχία και συνεχάρη τον ΑΙΑΝΤΑ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ για τις επιτυχίες και προσπάθειες του.

Μέσα στις επόμενες πέντε ώρες απολαύσαμε τις προσπάθειες των μικρών παιδιών μέσα σε ένα κλίμα χαράς, αισιοδοξίας και υγιούς ανταγωνισμού.

 

Την Κυριακή ξεκίνησε η προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος όπου οι αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων των συλλόγων διεκδίκησαν την θέση τους στις τελικές φάσεις.

Στον αγώνα παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Ε.Γ.Ο. Αθ. Βασιλειάδης, ο πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. Λάμπρος Κωνσταντής, οι εξέχουσες προσωπικότητες, πρωτοπόροι της ενόργανης γυμναστικής και πιστοί φίλοι του ΑΙΑΝΤΑ κ. Αυγίδης και κ. Ντέμος, ο Αντιδήμαρχος καθημερινότητας του Δήμου μας Γιώργος Φεστερίδης. Επίσης πλήθος κόσμου, γονείς που ταξίδεψαν από μακριά για να καμαρώσουν τα παιδιά τους και πολλοί φίλοι της γυμναστικής και του τραμπολίνο.

 

 

Ο Γ.Ο. "ΑΙΑΣ" ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ συμμετείχε στην διοργάνωση με 17 αθλητές.                                                         

Στο περιφερειακό πρωτάθλημα η Δανάη Μήλιου κέρδισε την 2η θέση και ο μικρός Ανδρέας Μπαχατούρης την 1η. Πολύ καλή ήταν και η παρουσία της μικρής μας Νάσιας Μπρίκα και της Νάταλι Αδαμούδη.

Στην προκριματική φάση όλοι οι αθλητές του ΑΙΑΝΤΑ κέρδισαν την πρόκριση τους.                                  

Έτσι η Δήμητρα Παντοσίτη στην κατ. ΔΑ΄, ο Ζάχος Σπυρίδης, ο Νίκος Σίσκος, ο Βαγγέλης Αϊβατζόγλου στην κατ. ΔΒ΄και η Μαρία Λούτση, Αναστασία Λούτση, Έλενα Ίλτσου και Δήμητρα Καραμπίνη στην κατ. ΔΒ΄  θα αγωνιστούν στην τελική φάση των περιφερειών μας τον Ιούνιο.

 

Ενώ οι αθλητές μας Ιωσήφ Νικολαίδης, Αγγέλα Τζιούτζια, Ιωάννα Τζιούτζια, Αντωνία Σακελλαρίδου και Νικόλας Αργυράκης θα διεκδικήσουν μια θέση στους 8 καλύτερους της Ελλάδας!

Συγχαρητήρια στους αθλητές και στις αθλήτριες μας, στους προπονητές τους Βαλέριο Γκεβορκιάν και Δήμητρα Παραδέλη και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, στο  φροντιστήριο ΚΙΝΗΤΡΟ, στο βιβλιοχώρο ΓΝΩΣΗ, στον GNBORN2SHOOTκαι στον φωτογράφο Γιώργο Σαλαγιάννη για  την σημαντική βοήθεια τους.

 

 

 

Pin It

Ελάτε σ΄επαφή

Γυμναστήριο

Μιλήστε  μας

Αλληλογραφία

© www.aias-thermaikou.gr - Webmaster Αντώνης Κεραμιδάς