ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ & ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ όλων των κατηγοριών - Β΄& Δ΄περιφερειών

Pin It

 

Με χαρά σας προσκαλούμε στο

 

 

1.   ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ    που θα διεξαχθεί το το    ΣΑΒΒΑΤΟ  14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 στο ΔΑΚ στην Άνω Περαία.

΄Εναρξη αγώνα  10.00  και λήξη  περίπου στις 15.00

Το πρωτάθλημα αυτό απευθύνεται σε παιδιά ακαδημιών γυμναστικής και  χωρίζεται σε 4 επίπεδα ανάλογα με τις δεξιότητες τους. Στόχος του είναι να δοθεί μια διέξοδος και μια ευκαιρία στα παιδιά που αθλούνται αλλά δεν θέλουν να ασχοληθούν με τον πρωταθλητισμό.

2.   ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ  ΦΑΣΗ του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ όλων των κατηγοριών των Β' & Δ΄περιφερειών  την                                                            ΚΥΡΙΑΚΗ  15 ΜΑΡΤΙΟΥ  2015  στο ΔΑΚ στην Άνω Περαία.

Έναρξη αγώνα  10.00  και λήξη  περίπου στις 15.30/16.00

Στον αγώνα αυτό μετέχουν οι αθλητές του 5ου επιπέδου, του αγωνιστικού επιπέδου, και διεκδικούν μια θέση στους 15 καλύτερους της Ελλάδας.  Οι αθλητές που θα προκριθούν στην Δ΄κατηγορία θα αγωνισθούν τον Ιούνιο στον τελικό των περιφερειών μας ενώ οι αθλητές των Α΄, Β΄και Γ΄ κατηγοριών θα συμμετέχουν στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ που θα διεξαχθεί τον ΜΑΙΟ στην Αθήνα.

Η παρουσία όλων σας θα ενθαρρύνει τους αθλητές και τις αθλήτριες μας στην προσπάθεια τους και το χειροκρότημα σας θα επιβεβαιώσει τον αγώνα τους.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλους τους συμμετέχοντες!

Pin It

Ελάτε σ΄επαφή

Γυμναστήριο

Μιλήστε  μας

Αλληλογραφία

© www.aias-thermaikou.gr - Webmaster Αντώνης Κεραμιδάς