2ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ "ΑΙΑΣ" ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Pin It

 

 Την Κυριακή 1 Μαρτίου 2105 διοργανώθηκε το 2ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Περαίας από τις 11.00 το πρωί έως τις 16.00 το απόγευμα.

Παρ΄ ότι ο καιρός ήταν βροχερός όλες οι ομάδες της Μακεδονίας έδωσαν το παρόν σε έναν διασυλλογικό αγώνα με στόχο την καλύτερη προετοιμασία των αθλητών εν΄ όψει την προκριματικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ.

 

Συμμετείχαν οι αγωνιστικές ομάδες του ΑΙΑΝΤΑ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, Γ.Ο. ΚΑΒΑΛΑΣ, ΕΡΑΤΩ ΞΑΝΘΗΣ, ΗΡΑΚΛΗ ΚΟΖΑΝΗΣ, ΠΑΛΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ και ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΘΕΡΜΗΣ  με συνολικά 46 αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών του 5ου επιπέδου.

 

Με την παρουσία τους τίμησαν την διοργάνωση ο Δήμαρχος Θερμαϊκού ΓιάννηςΜαυρομάτης, ο Αντιδήμαρχος καθημερινότητας Γιώργος Φεστερίδης, ο πρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΥΚΗΣ Δήμος Κασσάπογλου, ο πρωτοπόρος της ενόργανης γυμναστικής κ. Θεόδωρος Αυγίδης, μέλη των διοικήσεων των αθλητικών σωματείων, φίλοι του ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ και πολλοί γονείς.

Η διοίκηση του ΑΙΑΝΤΑ ευχαριστεί θερμά τον Ο.Φ.Κ.Α.Θ. για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα. Η παρουσία τους ήταν πολύτιμη και σημαντική σε όλη την διάρκεια της διοργάνωσης με πολυμελή ομάδα. Τους εθελοντές μας Ιωακείμ Σεβαστόπουλο υπεύθυνο των αποτελεσμάτων, Νίκη Σακελλαρίδου υπεύθυνη ομάδων και Αρετή Νικολαϊδου υπεύθυνη παρουσίασης.

Κριτές του αγώνα ήταν η Σίσση Θεοδωρίδου, Δήμητρα Παραδέλη, Γιάννης Πεξαράς και Παναγιώτης Κοτανίδης.

Οι διοικήσεις των συλλόγων, οι προπονητές και οι αθλητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ    &   ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ στις 14 και 15 Μαρτίου 2015 στο ΔΑΚ στην Ανω Περαία του Δ. Θερμαϊκού.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και Καλή Επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

Τα αποτελέσματα του αγώνα:

 

 

 

Pin It

Ελάτε σ΄επαφή

Γυμναστήριο

Μιλήστε  μας

Αλληλογραφία

© www.aias-thermaikou.gr - Webmaster Αντώνης Κεραμιδάς