11ος Διεθνής Διασυλλόγικός Αγώνας Ενόργανης Γυμναστικής/BLAGOEVGRAG BOULGARIA

Pin It

Στον 11ο ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ  ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ στο BLAGOEVGRAG της ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ  συμμετείχαν οι νεαρές αθλήτριες του ΑΙΑΝΤΑ το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Νοεμβρίου!

Ένας αγώνας που γέμισε χαρά και εμπειρίες τις αθλήτριες της Δ΄κατηγορίας του συλλόγου μας, οι οποίες επέστρεψαν με πληθώρα μεταλλείων  στις αποσκευές τους!

Η αθλήτρια Σοφία Βαρύτιμου στην  1η κατηγορία κατέκτησε την 2η θέση στο σύνθετο ατομικό, την 3η θέση στην δοκό ισορροπίας και την 2η στο έδαφος.

Η Μαρία Χριστοφόρη στην ίδια κατηγορία κατέκτησε την 3η θέση στο άλμα και την 4η θέση στην δοκό.

Επίσης πολύ καλή παρουσία είχαν οι αθλήτριες Μιχαέλα Φαϊτατζόγλου και Φωτεινή Δημητράκου.

     Στην 2η κατηγορία  οι αθλήτριες  Κατερίνα Παρασκευοπούλου, Αλεξάνδρα Βαβατσιούλα και Αθηνά Παπαχαραλάμπους ανέβηκαν στο βάθρο κατακτώντας την 3η θέση στο σύνθετο ομαδικό χαρίζοντας στο σύλλογο το αντίστοιχο κύπελλο.

Η Αλεξάνδρα Βαβατσιούλα κατέκτησε την 2η θέση στο δοκό ισορροπίας και την 7η στο δίζυγο.

Η Αθηνά Παπαχαραλάμπους κατέκτησε την 2η θέση στο δίζυγο και την 6η στο έδαφος.

Η Κατερίνα Παρασκευοπούλου κατέκτησε την 4η θέση στο έδαφος.

 Μαζί τους ήταν  οι προπονητές Νεόφυτος Τραϊανός, Γιάννης Όρης και Σούλα Παπαιωάννου καθώς επίσης και η διεθνής κριτής Βούλα Χρήστου.

Την αποστολή συνόδευσαν η πρόεδρος του ΑΙΑΝΤΑ  Σταυρούλα Χατζηθεοδώρου και τα μέλη της διοίκησης Βάσω Σαχπατζίδου και ΄Αννα Δελικωστίδου.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  στις αθλήτριες και στους προπονητές τους για την άψοχη εμφάνιση τους, την σεμνή παρουσία τους και τις νίκες τους.

Pin It

Ελάτε σ΄επαφή

Γυμναστήριο

Μιλήστε  μας

Αλληλογραφία

© www.aias-thermaikou.gr - Webmaster Αντώνης Κεραμιδάς