Η Αντωνία Σακελλαρίδου στην εθελοντική αιμοδοσία της Γ.Γ.Α. και της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.

Pin It

aimodosia-zise-athlitika-1

Το καλό παράδειγμα έδωσε η πρωταθλήτρια του συλλόγου μας Αντωνία Σακελλαρίδου, η οποία εκπροσώπησε επάξια τον Γ.Ο. Αίας Θερμαϊκού και το ελληνικό τραμπολίνο, συμμετέχοντας στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο πλαίσιο του προγράμματος «Ζήσε Αθλητικά», με την υποστήριξη της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε..

Στην αξιέπαινη πρωτοβουλία που υλοποιήθηκε με τον συντονισμό της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. και του προέδρου της, Χρήστου Ψαθά, έλαβε μέρος και ο Ολυμπιονίκης της ενόργανης Βασίλης Τσολακίδης.

Οι δύο εκπρόσωποι της ελληνικής γυμναστικής έδωσαν αίμα, χάρισαν ζωή σε συνανθρώπους μας και απέδειξαν ότι είναι πραγματικοί πρωταθλητές εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων!

Ελπίζουμε το παράδειγμά τους να βρει και άλλους μιμητές από την οικογένεια του αθλητισμού, ώστε να δείξουμε όλοι έμπρακτα την αλληλλεγγύη μας και να συνεισφέρουμε στην κάλυψη των αναγκών της χώρας μας σε αίμα.

Παράλληλα, η Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. θα διοργανώσει αντίστοιχες ημερίδες εθελοντικής αιμοδοσίας στη Βέροια και στη Δράμα, μέσα στις επόμενες μέρες.


aimodosia-zise-athlitika-2aimodosia-zise-athlitika-3

Pin It

Ελάτε σ΄επαφή

Γυμναστήριο

Μιλήστε  μας

Αλληλογραφία

© www.aias-thermaikou.gr - Webmaster Αντώνης Κεραμιδάς