Νέο τμήμα Γυμναστικής για Ολους Golden Age!

Pin It

Ένα νέο τμήμα Γενικής Γυμναστικής που απευθύνεται σε ηλικίες 48+ δημιουργεί ο ΑΙΑΝΤΑΣ σε συνεργασία με τον Π.Ο.Σ.Π. με σκοπό την εκγύμναση, διασκέδαση και συμμετοχή σε αντίστοιχα φεστιβάλ!

 

Η Γενική Γυμναστική αποτελεί μια νέα τάση στην Γυμναστική! Μέχρι τώρα στην Ελλάδα δημιουργούνταν τμήματα για παιδιά έως 18 ετών. Μάλιστα το αντίστοιχο τμήμα του ΑΙΑΝΤΑ βραβεύτηκε το 2018 στο EGOASTROGYM στην Αθήνα με το βραβείο «ευ αγωνίζεσθε» και κατατάχτηκε στις «ΧΡΥΣΕΣ» ομάδες!                            

Η Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γυμναστικής στην προσπάθεια να καλύψει ένα κενό που υπήρχε στις μεγαλύτερες ηλικίες προωθεί την δημιουργία τμημάτων ενηλίκων!

Στόχος, το “Golden Age Gym Festival” που αποτελεί μία διοργάνωση Γυμναστικής για Όλους. Διεξάγεται κάθε δύο έτη και κινητοποιεί αθλούμενους ηλικίας 50 ετών και άνω, στέλνοντας το μήνυμα της διά βίου άθλησης και δημιουργώντας πολλαπλά οφέλη, που συνδέονται με την ανάδειξη του αθλητικού τουρισμού και την τόνωση της τοπικής οικονομίας.
Η διοργάνωση του μεθεπόμενου έτους θα διεξαχθεί από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου 2020 και αναμένεται να προσελκύσει στο Ρέθυμνο περισσότερους από 2.000 συμμετέχοντες από όλη την Ευρώπη.

Έτσι δύο αδελφά σωματεία, ο ΑΙΑΣ και ο Π.Ο.Σ.Π. ξεκίνησαν το αντίστοιχο τμήμα με προορισμό.. το Ρέθυμνο!

Ο ΑΙΑΣ και ο Π.Ο.Σ.Π. αντιπροσωπεύουν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, είναι σύλλογοι με εμπειρία και θεωρούμε ότι μέσα από μία γόνιμη συνεργασία θα καταφέρουμε να επιτύχουμε τον στόχο μας!

Το τμήμα λειτουργεί κάθε ΤΡΙΤΗ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ στις 20.30 στο υπόγειο του 1ου Γυμνασίου Περαίας!

Pin It

Ελάτε σ΄επαφή

Γυμναστήριο

Μιλήστε  μας

Αλληλογραφία

© www.aias-thermaikou.gr